.
Lynn Van den Broeck
vrijdag 26 april 2024

Lynn Van den Broeck: “Ik ben nooit met het militair regime opgevoed”

Ook al was hij militair

Lynn Van den Broeck is een van de deelnemers van het tweede seizoen van ‘Special Forces Vips’. Daar haalt ze alles uit de kast in de hoop van de eindmeet te halen.

Haar grote voorbeeld is haar vader die heel zijn leven militair is geweest. Zij wilde vooral bewijzen dat ze een echte Van den Broeck is. Hij is dan wel militair geweest, een echte Special Forces-opleiding heeft hij nooit gehad.

“Hij heeft wel een deel van de para-opleiding gevolgd en dat waren gelijkaardige opdrachten. Papa en ik hebben er ook veel over gebabbeld en dat deed me deugd. Hij stelde me gerust, zodat ik niet met een bang hart vertrok. Bovendien heeft het onze band nog sterker gemaakt, ook al was die al bijzonder hecht”, zegt Lynn in Story.

Je hoort wel eens zeggen dat militairen thuis ook behoorlijk streng kunnen zijn voor hun kinderen. Maar daar heeft Lynn nooit iets van ondervonden.

“Ik ben nooit met harde hand of met een militair regime opgevoed. Integendeel zelfs. Papa komt misschien stoer en krachtig over, maar thuis is hij een heel lieve en zachte man. Maar als die instructeurs van Special Forces vertelden over bepaalde zaken of hoe ze in het leven staan, dan herkende ik veel van mijn vader in hen.”

Bio van Lynn Van den Broeck