.
Lynn Van den Broeck in Thuis
zondag 3 juli 2022

Lynn Van den Broeck hoopt op steun van Thuis-collega

En het is niet Mathias Vergels!

Wie deze zomer zin heeft in een avondje theater kan terecht in Antwerpen in het Fakkeltheater. Daar speelt de komedie ‘Oost West, Thuis Best’ met onder andere 'Thuis' actrice Lynn Van den Broeck en Danni Heylen in de hoofdrol.

Op de scène ontmoet Lynn ook haar 'Thuis'-collega Bart van Avermaet. En ze hoopt dat zijn aanwezigheid haar een geruststellend gevoel zal geven.

“We zijn vaak elkaars tegenspeler in het stuk. In 'Thuis' spelen we niet zo vaak samen, maar we komen elkaar wel geregeld tegen. Ook naast de set kunnen we goed opschieten. Bart en ik zijn allebei van Lokeren, dat schept een band”, lacht Lynn in Primo.

Het wordt dus vooral een werkvakantie voor Lynn. Al zal ze ook vaak kunnen genieten van een avondje rustig thuis op de bank. Niks zaligers dan bankhangen in plaats van op café of restaurant te gaan.

“Toch geniet ik er ook van om de sleur van tussen dezelfde vier muren opgesloten te zitten, te doorbreken. En bijvoorbeeld de sfeer van exotische landen en andere culturen op te snuiven.”

Download onze app voor iOS of Android