.
Lynn Van den Broeck
maandag 9 oktober 2023

Lynn Van den Broeck: “Het brengt mij tot rust”

Ook ’s avonds laat

Actrice Lynn Van den Broeck heeft niet alleen passie voor acteren, maar ook voor koken. Eten brengt mensen samen en dat was zeker het geval binnen haar familie.

“Een feestmaaltijd zorgt voor een enorme verbintenis. De gezelligheid van aan tafel vind je nergens anders. Daarom ook dat ik het avondeten zo belangrijk vind. Om het dan met ons tweetjes gezellig te maken. En daar hoeft niet altijd wijn bij te komen kijken. Gewoon een fijn gesprek en ieder onze dag overlopen, dat doet zoveel”, vertelt Lynn aan Tv Familie.

Lynn is al een tijdje samen met acteur Mathias Vergels met wie ze in ‘Thuis’ speelt. Lynn heeft hem onlangs ten huwelijk gevraagd en Vergels heeft ‘ja’ gezegd.

Het zit dus goed in hun relatie en ze genieten van de momenten die ze met elkaar kunnen doorbrengen. En daar hoort soms een afhaalmaaltijd bij.

“Vooral als we beiden een drukke dag hebben gehad. Maar zeker niet elke week. Meestal kook ik. Met verse ingrediënten. Het gebeurt zelfs dat ik laat in de avond nog begin te koken. Dan zegt Matthias: ‘Allez, nu nog?’ Maar dat brengt mij tot rust. Ik zie het als me-time en quality-time voor Mathias en mij.”

Bio van Lynn Van den Broeck

Meer Over:

Lynn Van den Broeck