.
Lynn Van den Broeck
zaterdag 16 juli 2022

Lynn Van den Broeck: “Dan ben ik content”

Binnenkort gaat ze mee op Thuis-fanreis

Het is een jaarlijkse traditie geworden: de 'Thuis'-fanreis. Ook dit jaar trekken de fans in aanwezigheid van enkele acteurs naar het Griekse eiland Corfu. Wie ook van de partij is, is Lynn Van den Broeck.

“Corfu is naar verluidt één van de leukste en mooiste Griekse eilanden. Mooie zandstranden en haventjes, prachtige bergdorpen, indrukwekkende historische monumenten en unieke natuur. En dan vergeet ik nog te vermelden dat het niet ver is. Ik hoef geen 20u op een vliegtuig zitten om in vakantiestemming te raken. Als er lekker eten is, ben ik al content”, lacht Lynn in Primo.

Of het nu bewust is of niet, geen idee, maar Lynn trekt steeds op vakantie naar plaatsen waar weinig of geen Vlamingen zijn. De kans dat ze wordt aangestaard of aangesproken, is dus meestal erg klein. Lynn kan dus rustig in bikini liggen zonder dat mensen haar spotten.

“Maar ik weet niet of mij dat echt zou storen dat ik zou worden aangestaard. Ik denk dat de mensen op het strand niet snel geneigd zijn om op mensen die ze van tv kennen af te stappen. Bovendien draag ik vaak een badpak. Al vind ik het niet erg om een bikini aan te trekken. Iedereen moet dragen waar hij zich goed in voelt.”

In de koffer van Lynn zal je steeds iets vinden tegen insectenbeten. Zowel in de zomer als in de winter. “Ik word continu door vanalles en nog wat gestoken en ik reageer daar allergisch op. Een muggenbeet zwelt doorgaans zo hard op, dat het lijkt alsof ik gestoken ben door iets veel groters.”

Bio van Lynn Van den Broeck

Meer Over:

Lynn Van den Broeck