.
Lynn Van den Broeck in Thuis
donderdag 30 juni 2022

Lynn Van den Broeck blij dat ze deze zomer mag werken

Hier kan je haar aan het werk zien.

We zijn de afgelopen dagen al stevig getrakteerd op een flinke portie zon en zomerse temperaturen. De zomer is in het land, daar kunnen we niet onderuit. Voor de één wordt het een zomer om te genieten, terwijl er voor actrice Lynn Van den Broeck hard zal moeten gewerkt worden.

Deze zomer staat Lynn in de theaterkomedie ‘Oost West, Thuis Best’, samen met collega’s Danny Heylen, Bart Van Avermaet en Carry Goossens. En daar kijkt Lynn heel erg naar uit.

“Ik ben dankbaar dat ik op zo’n jonge leeftijd al veel heb mogen doen zoals 'Thuis' en musicals als ‘Robin Hood & Ik’ en nu ook ‘Oost West, Thuis Best’. Men beweert wel eens dat komedie één van de moeilijkste genres is om te spelen en daar is geen letter van gelogen”, zegt ze in Primo.

Op de set krijgt Lynn goede ondersteuning van haar collega’s, die stuk voor stuk oude rotten in het va zijn. Maar het meest kijkt ze uit naar de samenwerking met 'Thuis'-collega Bart Van Avermaet.

“Ik ben heel erg benieuwd hoe het zal zijn. Ik weet hoe Bart is op de set, maar op de planken moet je anders acteren. Op een filmset weet je dat de camera heel close kan komen, dus acteer je subtieler. In het theater moeten je bewegingen groter zijn, zodat ook de mensen op de achterste rijen mee zijn met wat er gebeurt.”