.
News Image

Lyndsey Pfaff doet wanhopige oproep

“ik kan er niet van slapen”


Het zijn geen leuke dagen voor Lyndsey Pfaff. De dochter van Jean-Marie Pfaff is haar trouwring verloren op de Bredabaan in Brasschaat en daar kan zij niet van slapen. De trouwring is niet zomaar een ring, het juweel heeft voor Lyndsey een grote emotionele waarde.



“Beste dorpsgenoten, ik ben deze ochtend mijn trouwring verloren op de Bredabaan. Aan de binnenkant staan onze namen en huwelijksdatum ‘Dave & Lyndsey 27-08-2004’ Moest iemand hem vinden: eeuwige dank voor je eerlijkheid en een mooie beloning!!!”, schrijft Lyndsey op Facebook.

De reacties op het bericht van Lyndsey zijn hartverwarmend, heel Brasschaat lijkt wel mee te leven met Lyndsey, al vragen sommige mensen zich af hoe je in hemelsnaam een trouwring kan verliezen. Hoe dan ook, Lyndsey kreeg al een aantal tips, maar voorlopig zonder resultaat. Toch hoopt Lyndsey Pfaff dat de ring alsnog gevonden zal worden. “Laat ons hopen want ik kan er niet van slapen, zoveel emotie met die ring”, schrijft Lyndsey.



“De ring is ontworpen door een mega leuke en top nonkel van mij, die helaas al overleden is. Maar die toen een persoonlijke touch in mijn ring heeft gestoken voor mijn ouders die 25 jaar voor mij hebben gezorgd en voor de mooie jaren dat ik onder hun warme vleugels / dak heb mogen wonen, dus meer dan gewoon een ring die ik kreeg op de mooiste dag van mijn leven toen ik trouwde met mijn lieve man Dave, 16 jaar geleden ... zo stom gebeurd, maar ik hoop nog steeds op een eerlijke vinder. Ik moet niks onder de boom hebben dit jaar.... alleen die ring ! Die meer dan 1 verhaal heeft in mijn dankbaar leven”, schrijft Lyndsey nog.