.
News Image

Lut Hannes weer in Thuis

Angèle komt terug!


​Extra veel warmte in de Thuis -studio's vandaag, want Lut Hannes (die Angèle Backx speelt) is terug en klaar voor nog veel meer Angèle. Lut werd hartelijk ontvangen en mocht ter voorbereiding op de toekomstige scènes al een keer opnieuw in de kleren van Angèle kruipen. De actrice was een tijdje niet op het scherm te zien tijdens haar behandeling tegen borstkanker, maar is nu weer Thuis .




“We zijn heel blij dat Lut terug op onze set is,” zegt producer Hans Roggen. “De eerste draaidag is pas na Nieuwjaar. Vandaag was het net zoals bij elke langere afwezigheid een kostuumpas en make-uptest. De eerste keer in een jaar dat Lut terug in de ‘bling-bling’-huid van Angèle stapte”.


Ook Lut zelf is bijzonder blij om terug te zijn: Ik kijk er enorm naar uit om de Angèle in mij opnieuw boven te halen. Ik kan niet wachten om na nieuwjaar weer op de set te staan , geeft Lut mee. Ik ben ook zeer benieuwd hoe Angèle haar 'tripje' naar de Ardennen zal uitleggen aan Eddy en wat we in 2019 nog allemaal van haar mogen verwachten! Op bijgevoegde foto kruipt Lut tijdens de kostuumpas weer in de huid van Angèle.