.
Lulu Aertgeerts
woensdag 31 mei 2023

Lulu Aertgeerts: “Ik zal altijd dat personage blijven”

Ze wordt nog steeds herkend

Waar is de tijd dat Lulu Aertgeerts in ‘Wittekerke’ te zien was als Joke, of in ‘Familie’ als Eline. Lulu is bijna zestig maar voelt zich nog altijd goed in haar vel en denkt nog niet aan oud worden.

Het is er ook niet aan te zien dat Lulu een paar jaartjes ouder is geworden, want ze ziet er net nog uit zoals in de tijd dat ze vaker op televisie te zien was. Al is ze nu niet meer zo vaak op televisie te zien.

“Ik ben af en toe nog werkzaam in het theater, maar via de grote kanalen kom ik niet meer bij de mensen, al krijg ik nu wel weer veel reacties op de heruitzending van ‘Wittekerke’. Ik zal altijd ‘Joke uit Wittekerke’ blijven”, lacht ze in Dag Allemaal.

Maar Lulu is nog steeds actief. Ze geeft nu les en is opleidingshoofd van de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar ze ook les geeft.

“Mijn stokpaardje is non-verbale expressie. We hebben samen met de derdejaarsstudenten ons eigen stuk al vijf keer gespeeld, maar ik voel wel dat ik m’n energie meer moet doseren dan vroeger. Ik heb niet altijd door wanneer ik in het rood ga, maar let nu wel meer op mijn nachtrust.”

Bio van Lulu Aertgeerts