.
Luk Wyns
zondag 4 september 2022

Luk Wyns: “Die kinderen kunnen die beelden niet zien”

Hij snapt het probleem niet

De eerste afleveringen van ‘Battlecat’ zijn reeds uitgezonden op VTM2 en konden op heel wat goede kijkcijfers rekenen. Niet alleen presentator Luk Wyns is geïnteresseerd in het leven van Cindy Dandois, ook de Vlaming is er benieuwd hoe Cindy haar job als leerkracht, haar job als mama en vele andere taken allemaal met elkaar weet te combineren.

“Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zoveel persoonlijkheden verenigt. In de kooi is ze een beest, daarbuiten is ze een getalenteerde, gelovige juf. In probleemscholen vliegen bij sommige leerkrachten de stoelen door de klas, bij Cindy eten ze uit haar hand”, zegt Luk Wyns in Dag Allemaal.

Op het internet circuleren erotische films met Cindy in de hoofdrol. Een job die ze er nog bijneemt om haar gezin van zes kinderen te kunnen onderhouden.

“Tijdens de lockdowns ging haar gym op slot en werden haar gevechten afgelast, toen is ze pikante filmpjes op OnlyFans gaan posten om de eindjes aan elkaar te knopen. Ik snap daar het probleem niet van. Voor OnlyFans heb je een kredietkaart nodig, kinderen kunnen die beelden niet zien.”

Maar er is nog meer over Cindy. Ze kwam al een keertje in het nieuws nadat haar ex-man haar een gebroken neus zou hebben geslagen. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik bij Cindy het tegenovergestelde van huiselijk geweld heb gezien. Ik vind het onwaarschijnlij k hoe harmonieus zij met haar gezin omgaat.”

Bio van Luk Wyns

Meer Over:

Luk Wyns