.
Luk Alloo
zondag 14 maart 2021

Luk Alloo over zijn huwelijk met Sandy: “dat had ik nooit verwacht”

"Sandy en ik moeten er geen moeite voor doen."

Luk Alloo is ondertussen al twintig jaar samen met Sandy Blanckaert, de dochter van Will Tura. Het koppel dat veertien jaar verschilt in leeftijd gaat ook al tien jaar als getrouwd koppel door het leven. ‘En nog altijd happy’, klinkt het opgewekt bij de televisiemaker.

“Er zit tot mijn grote blijdschap nog geen ruis op ons huwelijk. Dat had ik nooit verwacht, want zoiets weet je nooit op voorhand. Maar Sandy en ik moeten er geen moeite voor doen. Het is alsof we elkaar nog maar drie jaar kennen. We raken nooit uitgepraat. Dat hebben deze coronatijden nog maar eens bevestigd”, klinkt het gelukkig bij Luk Alloo in Story.

Het koppel heeft samen geen kinderen, maar zorgden wel voor de opvoeding van Nanoi en Naom, de twee dochters van Luk Alloo uit zijn eerste huwelijk. Dat Luk en Sandy samen geen kinderen hebben, was nooit een bewuste keuze.

“Het leven is gewoon zo gelopen... Sandy en ik hebben trouwens altijd het gevoel gehad dat we twee kinderen hebben, wij hebben hen samen opgevoed”, spreekt Luk Alloo vol liefde over zijn echtgenote en dochters in Story.

Bio van Luk Alloo en Sandy Blanckaert