.
Luk Alloo
vrijdag 24 maart 2023

Luk Alloo: “Dat wordt allemaal brutaal gepareerd” 

Romantiek is volledig weg 

We zitten momenteel in een maatschappij waar angst regeert. Mensen praten niet meer met mekaar, enkel nog via social media of tekstberichten.

Ook Luk Alloo ervaart dat en vindt dat de romantiek nagenoeg weg is. “De aanloop, de kennismaking, de onhandige eerste stap… Dat bestaat allemaal niet meer. Dat wordt allemaal brutaal gepareerd. De naturel en de improvisatie is weg, want mensen gaan te veel nadenken over ‘wat mag nog en wat niet?’”, aldus Luk Alloo in Primo.

“Mag een jonge gast nog het telefoonnummer vragen van het meisje dat achter de toog staat? Zover gaat het, hé! In mijn jonge tijd was dat helemaal geen probleem, maar tegenwoordig? Ik weet het niet”, verklaart Luk.

“Ik heb te doen met mensen die hun liefde willen verklaren aan iemand die ze op het oog hebben”, vertelt hij. Want in de huidige maatschappij is dat niet meer evident.

Of het vroeger dan allemaal beter was? “De mensen waren vooral eerlijker. Je wist wat je aan mensen had, dat wel. Tegenwoordig rukt de ‘totentrekkerij’ overal op”, beklemtoont Luk in Primo.

Bio van Luk Alloo

Meer Over:

Luk Alloo