.
Ludo Hellinx in Familie
zondag 25 september 2022

Ludo Hellinx wil er weer in vliegen: “Ik sta open voor alles”

Hij wil weer wat meer acteren

Ludo Hellinx mag dan ondertussen 67 jaar zijn geworden en de pensioensleeftijd hebben bereikt, stoppen met werken zit er voor Ludo nog niet in.

“Als gepensioneerde acteur mag je zoveel bijverdienen als je wil. Je betaalt er ook onbeperkt belastingen op, da’s de keerzijde. Er zijn veel collega’s die een firma oprichten om dat te omzeilen, maar zo ben ik niet”, zegt Ludo in Dag Allemaal.

Nu Ludo en zijn vrouw al een dagje ouder worden, is het tijd voor het koppel om hun oude dag in een iets kleinere woning door te brengen en dus kochten de twee een gezellig appartementje.

“Normaal gezien zouden we al verhuisd zijn naar ons nieuwe appartement, maar dat heeft meer dan een jaar vertraging opgelopen. Ook dat nog. Eind oktober wordt het eindelijk opgeleverd. Ons huis was al verkocht, maar nu betalen we huur aan de nieuwe eigenaar, die gelukkig heel begripvol is.”

Na de verhuis hoopt Ludo in ieder geval dat er professioneel nog wat op zijn pad komt. “Terug naar het theater, en wat gastrollen in tv-reeksen zou leuk zijn. Ik sta open voor alles.”

Bio van Ludo Hellinx

Meer Over:

Ludo Hellinx