.
Ludo Hellinx in Familie
zaterdag 17 december 2022

Ludo Hellinx: “Het is de moeite niet om erover te spreken”

Hij is binnenkort weer te zien in de reeks

Een inbraak in je eigen huis, het is niet het leukste gevoel om te hebben. Ludo Hellinx en zijn vrouw waren amper een dag verhuisd toen er in hun appartement werd ingebroken.

“Ik heb het appartement een tijd niet durven verlaten. Maar de deur is hersteld en dit keer is onze veiligheidsdeur wel in orde. Als we de werkmannen mogen geloven, raken ze hier niet meer binnen. Ik zal ze maar geloven zeker?”, zucht Ludo in Dag Allemaal.

Gelukkig heeft Ludo iets positief om naar uit te kijken. Binnenkort is hij nog een keertje te zien in ‘Familie’, samen met Hilde Van haesendonck, speciaal voor de kerstaflevering.

“Maar dat was wel echt miniem. Het is bijna niet de moeite om erover te spreken. Het is zeker geen comeback zoals overal werd geschreven. Ze hebben wel gezegd dat we nog eens mogen opdraven, benieuwd of ze woord zullen houden.”

2023 ziet er in elk geval al goed uit voor Ludo, want hij staat in het voorjaar in theater Elckerlyc in Antwerpen. En dat is goed nieuws, want Ludo was het thuiszitten zonder werk beu. “Ik heb daar veel reacties op gehad, ook van Dirk Van Vooren die mij contacteerde. Dat is toch iets waar ik mij aan kan optrekken.”

Bio van Ludo Hellinx, Hilde Van haesendonck en Dirk Van Vooren