.
Luc Verschueren
vrijdag 9 december 2022

Luc Verschueren: “Ze trekken al heel lang aan zijn mouw”

Hij is zelf ook eventjes te zien

Dat de familie Vermeire een eigen realityreeks krijgen op VTM verbaasde iedereen toch wel een beetje. Jacques had de boot altijd afgehouden, maar het ziet er naar uit dat hij misschien wel onder lichte druk van dochter Julie Vermeire is gezwicht.

Voor Luc Verschueren, die jarenlang met Jacques op de planken stond, is het een minder grote verrassing. Hij had het wel zien aankomen.

“Ze trokken al lang aan Jacques mouw om dit te doen. De Pfaffs waren een merkwaardige familie, bij de Planckaerts heb je een enorm samenhorigheidsgevoel en bij de Vermeires gaan we wellicht een gelukkige familie zien. Het zal in elk geval minder saai zijn dan een docu over mijn eigen leven”, lacht Luc in Tv Familie.

Luc zal zelf ook in de docureeks te zien zijn, want ook hij is gefilmd tijdens een repetitie met Jacques. Beelden waar hij dan toch weer erg benieuwd naar is.

“Maar of we een andere, serieuze kant van Jacques te zien krijgen, dat is ook voor mij koffiedik kijken. Zodra het cameralampje brandt, wordt Jacques automatisch een haantje-de-voorste. Het zal dus sowieso feelgood televisie worden.”