.
Luc Steeno
vrijdag 10 maart 2023

Luc Steeno wordt Lost Frequencies

“Ik voelde direct een klik”

De nieuwe single van Luc Steeno: ‘Praten’, doet het heel goed in de lijsten. Het klinkt heel eigentijds en de liefhebbers van de Vlaamse muziek waren aangenaam verrast.

“Ik ben in elk geval heel blij. Ik heb de voorbije jaren singles uitgebracht die minder aandacht kregen. Dus doen de enthousiaste reacties deugd. Fijn dat ook de radio’s het oppikten. Die promo is goud waard”, vertelt Luc Steeno aan Primo.

Het is een atypische ‘Steeno-stijl’ maar toch wordt het gesmaakt. Luc herinnert zich nog perfect waar hij het liedje voor het eerst te horen kreeg.

“Ik was op de verjaardag van een vriend en mijn platenfirma stuurde het mij door. Ik voelde direct een klik. We zijn de studio ingedoken en hebben het arrangement wat bijgesleuteld. Nu hoor ik dat mensen de vergelijking maken met Lost Frequencies. Een mooi compliment, maar ik heb het vooral op mijn manier aangepakt”, verneemt Primo van Luc.

Het wordt uitkijken naar de volgende single want als die in dezelfde stijl geschreven is, dan wordt de volgende zonder twijfel ook een echte hit.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno