.
Luc Steeno
maandag 20 maart 2023

Luc Steeno neemt duidelijk standpunt over botox in

Zijn goeie genen dé reden? 

In de showbizz is het gebruik van botox niet meer weg te denken. Meer en meer zangers, acteurs en andere BV’s gebruiken botox om de rimpels te laten vervagen.

De vraag werd gesteld aan Luc Steeno maar het antwoord in Primo was zeer duidelijk. “Ik heb er geen nood aan. Soms zie ik mensen die jonger zijn dan ik, maar die er ouder uitzien. Misschien heb ik goeie genen?”, aldus Luc.

Hij heeft er zelf echter niets op tegen dat collega’s het wel gebruiken. “Iedereen is baas over z’n eigen lichaam. Maar botox heb ik nog nooit gebruikt”, vertelt Luc aan Primo.

En gelijk heeft hij uiteraard want zoiets is een keuze die iedereen voor zichzelf moet maken. Luc heeft geluk want bij hem is het niet meteen noodzakelijk. “Echt veel rimpels heb ik niet. Maar als je ouder wordt, moet je dat aanvaarden. Toch?”

Sommige mensen hebben het echter moeilijk met ouder worden en willen er langer jong uitzien. Luc zelf heeft tot nog toe geen problemen met zijn leeftijd. Zijn 60ste verjaardag zal door hemzelf zeker uitgebreid gevierd worden. “Toen ik vijftig werd, deed me dat niets”, bekent hij aan Primo.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno