.
Luc Steeno
vrijdag 8 december 2023

Luc Steeno: “Misschien heb ik met hen gewoon een sterkere band”

Zij waren er van in het begin bij

Iedereen verandert naarmate hij of zij ouder wordt. Niet alleen je uiterlijk verandert een beetje met ouder worden, ook je karakter en je eigenschappen evolueren naarmate de jaren. Nu Luc Steeno 60 wordt, blikt hij in Primo terug hoe hij veranderd is gedurende al die jaren.

“Vroeger had ik die opvliegendheid, het moeilijk zijn, het moeilijk doen, nooit tevreden zijn... Met de jaren ben ik milder geworden. Voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. In het begin van mijn carrière kon ik bijvoorbeeld uitvliegen wanneer de drummer op het podium niet het juiste tempo aantikte. Mijn standaard ligt nog steeds hoog, maar mijn aanpak is veranderd. Ook ben ik warmer geworden in mijn relaties met familie en vrienden. Vroeger werd ik als een koude kikker beschouwd”, zegt hij in Primo.

Ook op vlak van vriendschappen is er hier en daar wel eens iets veranderd. Maar gelukkig heeft de zanger ook nog vele vriendschappen van vroeger die stand zijn blijven houden.

“Maar ik heb geleerd dat op professioneel gebied vrienden komen en gaan. Er zijn collega's met wie ik een goeie klik heb en weleens een pint ga drinken, maar er zijn ook artiesten die hun neus ophalen wanneer ze me in de backstage zien. Misschien heeft dit te maken met het feit dat ik een sterkere band heb met de artiesten die 'Tien om te Zien' meegemaakt hebben dan met de jongere generatie?”

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno