.
Luc Steeno (2005)
zaterdag 25 juli 2020

Luc Steeno: “Ik moet opletten dat ik niet begin te wenen”

Luc Steeno stelde een goede daad. 


Deze week staat er een interview met Luc Steeno in het weekblad Primo. Een groot deel van het interview gaat over gelukkig zijn. En of Luc Steeno gelukkig is. Geluk zit ‘m vaak in kleine dingen, dat weet de zanger ook.



De dag voor het interview was Luc te voet onderweg, hij passeerde een moslimbakkerij waar een jongen hem vraagt of Luc geen koek voor hem wou kopen, de jongen had namelijk geen geld. “Hij had honger, maar ik had geen geld op zak, want je moet overal contactloos betalen. Gelukkig kon ik met de kaart betalen. Ik roep die jongen binnen en ik zeg: kies maar. Hij koos twee croissants en dolgelukkig zag ik die jongen met zijn zakje koeken de bakkerij buitenstappen. Nadat hij me uitgebreid had bedankt”, vertelt Luc Steeno in het weekblad.



“Wel – en nu moet ik opletten dat ik niet begin te wenen, want dat grijpt me echt aan -, maar ik heb voor de rest van de dag met een super gevoel rondgelopen! Over geluk gesproken: gisteren heb ik het ten volle beleefd. Gewoon omdat ik iets betekenisvols voor iemand anders kon doen.”



Prachtig verhaal, onderdeel van een groot interview, deze week in Primo.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno