.
Niels Destadsbader
donderdag 2 september 2021

Luc Appermont weet al wie Niels Destadsbader zal vervangen bij VTM

“Die jongen plákt op het scherm.”

Luc Appermont laat in Dag Allemaal zijn licht schijnen over de veelbesproken overstap van Niels Destadsbader naar de VRT. Volgens Luc heeft VTM de ideale vervangen van Niels al in huis…

Luc Appermont is al lang overtuigd van Niels’ kwaliteiten. Toen Niels nog maar kwam piepen bij Ketnet, vond Luc al dat hij de nieuwe Bart Peeters kon worden: “Niels keek raar op van die woorden, maar inmiddels is het wel zo, hé. Hij kan acteren, zingen én presenteren. En hij is een stuk regisseur van zichzelf”, verduidelijkt Luc Appermont zijn woorden in Dag Allemaal.

“Hij weet precies waar elke lamp hangt, waar de camera’s staan en speelt daar voortreffelijk op in. Het is ook Niels’ sterkte dat hij qua profiel even goed bij Eén als bij VTM past”, noemt Appermont nog een extra troef van Niels Destadsbader.

Toch meent Luc Appermont dat VTM al de ideale opvolger van Niels in de rangen heeft. Luc denkt dan meteen aan Aaron Blommaert, die momenteel al schittert in Familie én ook zingt en presenteert: “Die jongen plákt op het scherm. Hij is nog jong, maar als hij voldoende drive en goesting heeft, kan er voor hem een mooie carrière weggelegd zijn als presentator”, zwaait Luc Appermont de loftrompet in Dag Allemaal.