.
Luc Appermont
zondag 24 maart 2024

Luc Appermont: “We weten niet eens meer wanneer we zijn getrouwd”

Het doet hen niet veel

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn al een lange tijd met elkaar getrouwd. Maar hun geloof in het huwelijk is de voorbije jaren toch eens stevig uitgedaagd.

“Wij zijn getrouwd, maar vooral om praktische redenen. Stél dat één van ons in het buitenland in het hospitaal terechtkomt, en men vraagt: 'Bent u familie?' Nee. Dan mag je dus niet eens bij je partner op bezoek. Om die reden zijn we getrouwd. Veel romantiek zit er verder niet in”, lacht Bart in Het Laatste Nieuws.

Trouwen heeft tussen de twee weinig veranderd en ze moeten toegeven dat ze hun trouwdatum amper weten. Hoe lang ze getrouwd zijn, ook daar moeten ze even over nadenken.

“Wij vinden het zo onbelangrijk dat we onze trouwdatum niet eens kennen. We zijn op een zondagvoormiddag gehuwd, met enkel twee getuigen. 's Avonds zijn we gaan eten met vrienden, en daar hebben we hen ingelicht. Niemand wist ervan, ook onze families niet. Als 'bekend koppel' trouw je ofwel met alle toeters en bellen, ofwel hou je het heel discreet. We kozen voor het tweede."