.
News Image

Luc Appermont: “Op dit programma ben ik het meest trots”

Terecht trouwens!

Je zou het misschien niet denken maar Luc Appermont heeft niet zijn hele leven voor VTM gewerkt. Hij was pas veertig toen hij de overstap maakte, en dat was meteen groot nieuws in alle kranten.

Daarvoor presenteerde Luc op een andere zender, en door de overstap naar VTM moest hij afscheid nemen van zijn vorige werkgever.

“Ik ben een grote believer van de pax media. En wie op welke zender komt? Daar liggen de mensen niet van wakker. Het publiek wil gewoon kwalitatieve content”, zegt Luc in Primo.

Luc kan iedereen alvast verzekeren dat hij niet is overgestapt voor het geld, zoals men altijd heeft beweerd bij Jacques Vermeire. Hij koos voor de programma’s die hij er mocht presenteren. Denk maar aan ‘Waagstuk’, ‘U Beslist’ en ‘Het mooiste moment’.

“Op dat laatste programma ben ik het meest trots. Dat was zo’n beetje wat James Cooke nu doet met ‘James De Musical’. De persoon in kwestie wist helemaal van niets. Dat was de sterkte van het programma. Maar ik heb Bart al vaak gezegd dat ze mij zoiets niet moeten lappen. Ik hou niet van verrassingen…. En toch is het gebeurd.”