.
Luc Appermont
donderdag 21 april 2022

Luc Appermont: “Na regen komt zonneschijn”

Luc ziet toekomst positief in.

Voor Bart Kaëll belooft het een drukke zomer te worden. De Vlaamse schlagerzanger staat al meer dan 30 jaar op de planken en is van plan om deze zomer nieuwe muziek op zijn fans los te laten. Daar vertelt zijn wederhelft, Luc Appermont, meer over in TV Familie.

“Het belooft voor Bart een erg drukke zomer te worden, ja”, zegt Luc daarover. “De laatste jaren lag de muzieksector een beetje stil door corona. Dat is Bart ook niet ontgaan”.

Bart heeft ondertussen enkele nieuwe nummers in de pijplijn zitten, waarvan er eentje eigenlijk al had moeten uitgebracht worden”, deelt Luc mee. “Het nummer dat binnen enkele weken verschijnt, is een vrolijk lied en dat paste voor Bart niet in de huidige tijdsgeest”.

Door de oorlog in Oekraïne en de daaraan gepaarde crisis besliste Bart dat de timing niet ideaal is om een vrolijk nummer uit te brengen.

“Bart staat al zijn hele carrière aan de top van de Vlaamse showbizz. Dat is een proces van pieken en dalen. Nu hebben we net een dal achter de rug, om nu hopelijk door te kunnen gaan naar een piek. Een andere uitspraak die in het verleden altijd al leek te kloppen: na regen komt zonneschijn”, rondt Luc positief af.