.
Bart Kaëll en Luc Appermont
zondag 30 juli 2023

Luc Appermont: “Ik moest het laten gebeuren” 

Bevlieging die bijna ziekelijk was 

Al 45 jaar zijn ze samen en dus trotseerden ze ook al heel wat hindernissen. Één daarvan was de verliefdheid voor een ander die Bart 35 jaar geleden had.

“Mijn bevlieging van 35 jaar geleden was echt bijna ziekelijk. Ik kan het bijna vergelijken met een depressie”, vertelt Bart openhartig aan De Morgen.

“Dat liep wel uit de hand, Bart is toen ook voor vijf dagen vertrokken. Hoewel ik hem miste, wist ik dat ik het moest laten gebeuren en dat het tussen ons uiteindelijk wel goed zou komen. Ik voelde dat hij waardevol genoeg was om hem niet te laten gaan. Daar had ik niet mee kunnen leven”, aldus Luc Appermont.”

Ook voor Bart voelde het allemaal heel dubbel. “Aan de ene kant was ik bezeten en aan de andere kant wilde ik Luc absoluut niet verliezen. Ik vind het ongelofelijk hoe hij daarmee is omgegaan, bekent Bart.

Luc is ook nooit jaloers. Ik had daar vroeger zelf wel last van. Ik was bang om hem te verliezen. Dan keek ik weleens met wie hij omging en soms creëerde ik dan een verhaal in mijn hoofd. Pas toen we elkaar voor het leven kozen, viel die angst weg bij mij”, aldus Bart Kaël aan De Morgen.