.
Luc Appermont
woensdag 13 maart 2024

Luc Appermont: “Hij was daar niet op uit”

Hij werd verliefd op zijn persoon

Voor Bart Kaëll en Luc Appermont uit de kast kwamen, hebben ze elk wel eens een relatie gehad met een meisje. Bij Bart was dat vooral omdat hij er zelf nog niet helemaal aan uit was of hij nu op mannen op vrouwen viel.

“Maar op een bepaald moment zag ik in dat ik toch meer op jongens viel. Ik kom uit een familie van hardwerkende zelfstandigen, waar niet over gevoelens gepraat werd. Emoties werden weggeduwd. Mocht ik ooit 'Ma, pa, ik zie jullie graag' gezegd hebben, ze zouden zijn weggekropen achter een kast. Ik heb echt moeten leren om me bloot te geven. Ik was heel gesloten, maar Luc heeft me losgeweekt. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd”, zegt Bart in Het Laatste Nieuws.

Luc zag meteen het goede in Bart en tijdens hun eerste ontmoeting was Luc ook al meteen even van slag door zijn verschijning.

“Ik verdiende wel wat geld, maar daar was hij echt niet op uit. Ik herinner me dat ik hem naar huis bracht en we ergens onderweg stopten aan een brasserie. Ik bestelde een toast kannibaal, maar Bart wilde niks. Hij verging van de honger - zo vernam ik later pas - maar hij wilde niet de indruk geven dat hij van mij wilde profiteren."