.
Luc Appermont
woensdag 21 juni 2023

Luc Appermont: “Het is de passie die mij zover heeft gebracht”

Ze gaven hem geen schijn van kans

Zita Wauters vindt steeds meer en meer haar weg in de showbizz en krijgt vaak heel mooie kansen aangeboden. Net zoals deze zomer. Zij waant zich tussen de sterren in de backstage van Radio 2 Zomerhit en brengt voor de volgers op sociale media verslag uit van wat zich daar allemaal afspeelt.

Zita mag dan wel pas achttien zijn, iedereen heeft het grootste vertrouwen in haar. Ook oude rot in het vak Luc Appermont.

“Toen ze als jong meisje stond te dansen op het podium bij Studio 100, had dat niks te maken met wat papa of mama deed. Ze had – en ze heeft – zelf de goesting, passioneel als ze is om haar doelen te bereiken en zich door niks of niemand te laten tegenhouden. Heel mooi om te zien, vind ik”, klinkt het bij Luc in Dag Allemaal.

Luc herkent veel van zichzelf in Zita en toen hij in het vak stapte, gaf niemand hem kans op slagen. Gelukkig wist hij het tegendeel te bewijzen.

“Het was de passie en de wil om het te maken die mij zover gebracht heeft. Zita is veel meer dan de dochter van Koen en Valerie. ‘Ik wil Zita zijn!’, zegt ze – heel terecht – in interviews. En dat vind ik zo knap aan haar.”