.
Luc Appermont
vrijdag 13 januari 2023

Luc Appermont: “Daar heb ik nog altijd spijt van”

Dat was vroeger not done

Geen enkele BV lijkt het droog te houden op de sofa bij James Cooke in ‘James, De Musical’. James en zijn team weten het leven van de BV in kwestie prachtig in beeld te brengen en er knappe musicalscènes van te maken. Ook van het leven van Luc Appermont.

Luc kreeg beelden te zien van zijn twee Cunina-pleegkinderen. En dat raakte hem emotioneel heel erg. De presentator hield het dan ook niet droog.

“Het knaagt nog altijd een beetje dat ik zelf nooit vader ben geworden. In mijn tijd was het onbespreekbaar dat twee mannen kinderen zouden krijgen, en zowel Bart als ik leefden voor onze carrière, het zou te moeilijk geweest zijn”, citeert Dag Allemaal Luc.

Luc had graag zijn levenservaring willen delen met kinderen en hij had er dan ook graag twee willen adopteren. Maar hij moet ook toegeven dat hij aan Bart zijn handen al vol heeft. “Bart is zo’n groot kind, eigenlijk heb ik er al een in huis”, lacht hij.

Luc heeft het Bart niet makkelijk gemaakt om zijn verrassingsoptreden tijdens de musical te repeteren. “Ik wist dat Bart in het publiek zou zitten. Tussendoor had hij eigenlijk moeten wegglippen om te repeteren, maar door mijn schuld is dat niet gelukt omdat ik overal bij was en ik wilde alles weten en zien. Hij heeft het uiteindelijk snel moeten repeteren toen ik in de schmink zat.”