.
Bart Kaell en Luc Appermont
zondag 22 mei 2022

Luc Appermont: “Bart kan zo moeilijk nee zeggen”

Hij zou dat best meer mogen doen volgens Luc.

Luc Appermont, de wederhelft van Bart Kaëll, gaf een interview aan TV Familie waarin hij wat meer vertelt over diens persoonlijkheid en carrière. “Bart houdt ervan om mensen te entertainen, maar soms moet hij ook eens aan zichzelf denken”.

Dat Bart Kaëll de pannen van het dak swingt tijdens zijn optredens, daar bestaat geen twijfel over. Maar nu hij wat ouder wordt, zou het volgens Luc beter zijn als hij af en toe wat gas terugneemt.

“Hij maakt eigenlijk heel weinig tijd voor zichzelf om te ontspannen. Hoe vaak ik het hem ook zeg, hij wilt steeds op 100% draaien. Hij komt nu op een leeftijd dat hij vaker aan zichzelf zou mogen denken”, aldus Luc.

De tijd staat niet stil, zowel voor Bart als voor de showbizz. Met de eerste zomer zonder coronamaatregelen in aantocht belooft het een drukke agenda te worden voor de schlagerzanger. Dat stemt Luc niet steeds tevreden. “Ik probeer Bart te overtuigen dat hij voor de maanden juli en augustus geen bijkomende opdrachten mag aannemen, zodat hij zich volop kan focussen op zijn optredens”, zegt hij daarover.

“Bart is een echte peoplepleaser, hij heeft er echt moeite mee om 'nee' te zeggen als men hem voor iets vraagt. Hij komt op een leeftijd dat hij dat beter wel wat meer zou doen”, vertelt Luc aan TV Familie.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Bart Kaëll en Luc Appermont