You are here

Luc Appermont: “Bart werd verscheurd tussen mij en die jongen”

13/07/2019 12:00-

Luc Appermont onthult waarom Bart Kaëll verliefd werd op andere man.

Luc Appermont geeft toe dat zijn relatie met Bart Kaëll al lang op de klippen was gelopen mochten ze dezelfde leeftijd hebben. Het leeftijdsverschil van tien jaar bleek hun redding…

In de theatershow “Bart en Luc Intiem” vertelt het showbizzkoppel over de kortstondige verliefdheid die Bart Kaëll voelde voor een andere man. Het koppel ging zelfs even apart wonen. Luc Appermont lijkt altijd rustig op die situatie te reageren maar toch onthult hij in Dag Allemaal dat het een heel heftige periode was. “Ik heb heel veel verdriet gehad,” geeft Luc toe. “Maar op dat moment was ons leeftijdsverschil van meer dan tien jaar een enorm voordeel. Mocht ik toen dezelfde leeftijd als Bart hebben gehad, weet ik niet of we nu nog bij elkaar zouden zijn,” aldus Luc Appermont in Dag Allemaal.

Luc Appermont wist één ding: ‘Als we nu uit elkaar gaan, komen we nooit meer samen.’ En dat mocht niet gebeuren, aldus Luc Appermont. “Dan zouden er twee mensen ongelukkig rondlopen.” Daar was hij van overtuigd. “Die overtuiging gaf mij het geduld en de rust om te wachten,” aldus Luc Appermont. “Ik was er echt van overtuigd dat Bart de man was met wie ik oud wilde worden. Ik voelde dat het wel goed zou komen.” Luc weet ook waarom Bart verliefd werd op die jongen…

“Bart was toen nog geen dertig, hé, dan spelen de hormonen soms op. Ik zag dat hij afzag, dat hij pijn had. Ik vond dat heel erg voor hem. Hij werd verscheurd tussen mij en die jongen.” Luc hielp Bart zodat hij zichzelf terug kon vinden. “Ik ben toen zelfs mee het huis gaan zoeken waar hij ging wonen om zichzelf terug te vinden,” klinkt het bij Luc Appermont. “Ik lees veel spirituele boeken, en ik probeer altijd naar een probleem te kijken door de bril van een ander. En dat bleek ook in dit geval de juiste keuze.”

En ondertussen zijn Luc Appermont en Bart Kaëll nog steeds gelukkig samen, ook al verschillen ze op enorm veel vlakken. Maar ondanks al die verschillen maken ze nooit ruzie. Wat is hun geheim? “Ik ben een ochtendmens, Bart komt niet voor elf uur uit z’n bed. Onze muzikale smaak is anders, omdat we in verschillende decennia zijn opgegroeid. Hij kan koken, ik totaal niet. Bart heeft groene vingers en is een natuurkenner. Ik fiets graag, hij niet…” somt Luc Appermont tig verschillen op in Dag Allemaal.

Toch maakt het koppel nooit ruzie. “Dat klinkt melig, ik weet het, en daarom wil ik er niet veel meer over zeggen. Wij verschillen natuurlijk weleens van mening, maar dan praten wij dat uit,” aldus Luc Appermont in Dag Allemaal.

Meer nieuws over:

Luc Appermont, Bart Kaëll

Gerelateerde foto's:

Bart Kaëll en Luc Appermont Intiem

Luc Appermont - Oostende - 27/10/2019

Bart Kaëll en Luc Appermont Intiem

Bart Kaëll - Oostende - 27/10/2019

Vlaanderen feest

Bart Kaëll - Antwerpen - 11/07/2017

Houden Van

Luc Appermont - Antwerpen - 27/09/2016

Zomerhit 2016

Bart Kaëll - Blankenberge - 21/08/2016

Vlaanderen Muziekland XL

Bart Kaëll - Sint Truiden - 20/07/2016

Schlagerfestival

Bart Kaëll - Hasselt - 25/03/2016

Radio 2 Zomerhit

Bart Kaëll - Blankenberge - 22/08/2015

Pop Up Live

Bart Kaëll - Kasterlee - 15/07/2015

Vlaanderen Feest

Bart Kaëll - Antwerpen - 11/07/2015

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Bart Kaëll