.
Luc Appermont
zondag 13 september 2020

Luc Appermont: ‘Bart is een dramaqueen’

Hoe zou Bart hierop reageren?


Luc Appermont heeft als 70-jarige weinig problemen met zijn leeftijd. “Leeftijd bestaat niet voor mij,” onthulde de presentator onlangs in Het Belang van Limburg. Maar dat is voor zijn partner Bart Kaëll wel even anders…

“Bart is zestig geworden, wat een drama queen! Hij zoekt omwegen om dat getal maar niet te vernoemen: driemaal twintig, tweemaal dertig,…” klinkt het lacherig bij Luc Appermont.

Zelf voelt Luc Appermont zich nu veel beter in zijn vel dan vroeger. “Die jonge gast die ik vroeger was, die zou ik vandaag niet binnenlaten”, vertelde Luc Appermont in Het Belang van Limburg.

“Ik was toch een behoorlijk streberke. Een aandachtsjunk, die weliswaar niet genoeg aandacht kreeg. Al de dingen die ik toen belangrijk vond, zijn vandaag nog nauwelijks van tel voor mij,” klinkt het duidelijk bij Luc Appermont.

Misschien blikken veel mensen wel op die manier terug op hun tienerjaren. Luc herinnert zich ook nog dat hij helemaal niet zo positief in het leven stond als nu. “Ik herinner me dat ik als zeventienjarige in mijn bloot bovenlijf aan het open raam ging staan, putje winter: ‘Ik hoop dat ik zo ziek wordt dat ik nooit meer hoef op te staan’,” dacht Luc Appermont toen. “Jongens toch,” schudt de presentator nu lachend zijn hoofd.