.
Gio Kemper, Celine Verbeeck en Louis Thyssen van Nachtwacht
vrijdag 31 december 2021

Louis Thyssen haalt herinneringen op: “Ik hoor het hen nog zo zeggen”

"Door mijn koppigheid was dat bij soms wel het geval."

Louis Thyssen is de zoon van acteur Peter Thyssen. Doordat zijn vader en moeder het altijd erg druk hadden, werd hij grotendeels opgevoed door zijn grootmoeder.

“Wat ik me vooral herinner? Veel snoep en koekjes, nog meer dan thuis. Ik hoor het hen nog zeggen: ‘Pas op, Louiske!’. Ja, ze waren heel bezorgd. En nu nog altijd. Papa’s moeder heeft parkinson en verblijft in een verzorgingstehuis. Ik bezoek haar regelmatig. En ook mijn andere grootouders zie ik vaak. Zij zouden hun laatste euro aan mij geven”, vertelt hij in Tv Familie.

Het is niet omdat hij ondertussen al een volwassen man is geworden, dat de grootouders niet meer klaar staan om Louis te vertroetelen. “Ze verwennen me nog altijd graag. En streng zijn ze nooit geweest. Mijn zus heeft twee jaar geleden een kindje gekregen en ik merk nu aan mijn ouders hoe speciaal die band met hun kleinkind is. Als ik ooit zelf kinderen heb, zal ik er vooral op letten dat ze niet alles vanzelfsprekend vinden. Door mijn koppigheid was dat bij soms wel het geval.”

Bio van Louis Thyssen

Meer Over:

Louis Thyssen