.
Louis Talpe
zaterdag 8 juli 2023

Louis Talpe nog nooit zo vaak ziek geweest

Immuunsysteem toch niet bestand daartegen

Zijn liefde voor zijn vrouw en kinderen is eindeloos. Ondanks het feit dat ze al heel veel slapeloze nachten moesten doorstaan en hij nog nooit zo vaak ziek is geweest.

“Bizar om te merken dat je immuunsysteem dan toch niet bestand is tegen al die kindervirusjes. Ik dacht: met mijn sportieve ingesteldheid, met mijn lijf en de mindset van een goede amateuratleet? Hoe kan dit nu?”, vertelt Louis aan Gazet van Antwerpen.

Hij had het gevoel dat zijn vrouw er veel beter tegen bestand was dan hijzelf. Hopelijk zijn we er nu zo ongeveer door. Ik herinner het me nog van mijn broer, dat mijn moeder zei: Waarom is hij toch zo vaak ziek? Nu snap ik het”, aldus Louis.

Af en toe genieten ze van een paar uurtjes zonder de kinderen als ze de ouders van Tiffany zien. “Ze hebben een huisje in het zuiden van Spanje, en dan is het: Gaan jullie maar naar het strand! Dan hebben we een uur of drie vrij, wat als een hele dag aanvoelt”, bekent de acteur aan Gazet van Antwerpen.

“Maar ook al weet je dat ze in goede handen zijn, na een paar uur denk je toch: Hoe zou het met de kinderen zijn…”, geeft hij eerlijk toe.

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe