.
Louis Talpe
vrijdag 16 juni 2023

Louis Talpe leefde twee maanden in zijn auto

“Het was best pittig”

In ‘Oei, ik groei!’ Staat hij als Vlaming in een Nederlandse cast. Zelf vermoedt Louis Talpe dat hij dit toch wel gedeeltelijk te danken heeft aan het feit dat hij nog enige bekendheid geniet door zijn rol in de populaire soap ‘Goede tijden, slechte tijden’.

“Toen ik het script las, dacht ik: Is dit wel iets voor mij? Maar toen ik zag dat ik in een ploeg getalenteerde mensen terecht zou komen, heb ik beslist: ik doe dit gewoon”, aldus Louis Talpe in Gazet van Antwerpen.

Het was volgens hem best een pittige periode. “De opnames voor ‘Het geheugenspel’ waren in dezelfde periode. Ik heb twee maanden in mijn auto geleefd en heel Nederland doorkruist, en zo ongeveer elk Corendon- en Ibishotel gezien”, onthult Louis.

Veel tijd voor ontspanning was er in die periode dus niet. Louis moest al zijn tijd spenderen aan zijn carrière en er was bitterweinig tijd voor andere zaken.

Gelukkig kon hij na alle drukte steeds terecht bij zijn vrouw en zoontjes, van wie hij zielsveel houdt. Hij wist ook altijd al dat hij kinderen wou. “Ik heb me nooit de vraag gesteld: wil ik dat eigenlijk wel, kinderen”, onthult Louis aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe