.
Louis Talpe en Tiffany
maandag 26 juni 2023

Louis Talpe: “Daar is mijn vrouw altijd boos om”

Toch kan hij het niet laten

Samen met zijn vrouw, de Zweedse Tiffany Ling-Vanneru, heeft acteur Louis Talpe twee zoontjes: Lion, geboren in 2020 en Phoenix, geboren in 2022. Volgens Louis zijn zijn zonen een perfect voorbeeld van hoe twee zo nauw verwante kinderen toch zo van elkaar kunnen verschillen: Lion is immers een moeilijke slaper, terwijl Phoenix als een blok in slaap valt.

Dat een van zijn zonen hem nog regelmatig wakker houdt, is niet altijd even handig voor Louis. Vooral niet wanneer de acteur zijn rust broodnodig heeft tijdens een hectische en zware draaiperiode. Gelukkig slaapt hij dan regelmatig op hotel.

“Dat is best relaxerend. Niks dat me wakker houdt”, vertelt Louis aan Billie. Toch laat hij ook op die momenten het thuisfront niet helemaal los. Vaak tot ergernis van vrouwlief Tiffany: “Ik hou altijd de nachtcamera aan op mijn smartphone, via wifi, zodat ik onze kindjes kan zien slapen”, bekent hij. “Tiff is daar dan altijd boos over. Want het klopt: ik kan toch niks doen, op afstand, als er iets is, en tegelijk onderbreekt het de slaap die ik echt nodig heb tijdens lange draaidagen.”

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe