You are here

Louis Flion videoreporter bij Showbizz-Site

07/12/2017 10:48-

Louis Flion gaat videoreportages maken.

De jonge Vlaamse beloftevolle zanger Louis Flion gaat voor de Showbizz-Site videoreportages maken. De 19-jarige zanger kwam een vorige week zelf met het voorstel om videoreporter bij de Showbizz-Site te worden. Dat idee zagen wij meteen zitten en na een proefrun afgelopen weekend, besloten we Louis nog meer kansen te geven. Woensdag haalde hij bij de opnames van Ment meer dan 20 artiesten voor de microfoon. Die video's zal je vanaf straks op ons YouTube-kanaal zien verschijnen en later deze week zullen zij ook hier op de site een plekje krijgen.

​We zijn tevreden met de komst van Louis Flion naar de Showbizz-Site. Louis ziet de samenwerking met de Showbizz-Site als een manier om meer ervaring op te doen. Louis studeert nog en doet het videowerk in combinatie met zijn studies. "Bij de Showbizz-Site ondersteunen we graag jong talent. We kennen Louis ondertussen al een jaar of twee en we zien veel potentieel in hem. Hij wil graag bijleren en ervaring opdoen en daar maken wij graag ruimte voor bij de Showbizz-Site", aldus verantwoordelijke Peter De Smedt. "We werken de komende weken en maanden verder aan onze videoplannen en met de komst van Louis kunnen we een grote sprong voorwaarts maken. Wij zien hem nu al als de Showbizz-Bart van de Showbizz-Site."

Video is steeds belangrijker, dat merken we elke dag weer. Het aantal videoviews op ons YouTube-kanaal groeit sterk. Zo steeg het aantal views met 50% ten opzichte van 2016. Dit jaar zetten we wellicht zo'n 600 filmpjes online en volgend jaar zouden we graag 1.000 filmpjes maken. Een deel van die filmpjes verschijnt ook op sites als Msn.be en Hln.be. "De kans bestaat dat we in 2018 nog samenwerkingen aangaan met andere grote websites", gaat Peter De Smedt verder. "We hopen in de toekomst ons videoteam verder uit te breiden maar zijn ook op zoek naar extra fotografen en mensen die berichten willen schrijven. We zouden in de toekomst graag nog meer berichten publiceren maar dat kan niet zonder onze ploeg vrijwilligers te vergroten. Wie interesse heeft, kan mailen naar info@showbizzsite.be."

Naar ons YouTube-kanaal.

Meer nieuws over:

Louis Flion

Gerelateerde foto's:

Opname De Vlaamse Top 10

Louis Flion - De Panne - 06/04/2016

Happy 2016-shoot

Louis Flion - Antwerpen - 30/11/2015

Fotoshoot Showbizz-Site

Louis Flion - Antwerpen - 30/11/2015

Gerelateerde bio's: