You are here

Louis Flion neemt deel aan Duitse loopwedstrijd

14/11/2017 18:30-

Hij werkt ook aan nieuwe single.

Sinds 2015 timmert Louis Flion (19) aan zijn zangcarrière in Vlaanderen. Maar afgelopen weekend werd duidelijk dat hij ook wel eens een uitdaging durft aan te gaan. Zo trok hij naar Duitsland om er deel te nemen aan…. een loopwedstrijd. Vlaanderens jongste schlagerzanger Louis Flion kennen we vooral van de hits Zeg Mij Liefje, Alle Remmen Los en Magali. De ambitieuze zanger werkt nu ongeveer twee jaar aan zijn carrière en tekent regelmatig present voor de tv-opnames van De Vlaamse Top 10 van Ment tv. Maar daar blijft het niet bij…

Afgelopen weekend zakte hij af naar Duitsland (Langsur) om er deel te nemen aan een loopwedstrijd. “Mijn moeder zit in het bestuur van een Brugse loopclub en ze hadden beslist om met de club in het buitenland een wedstrijd te lopen. Ik ging sowieso mee als supporter maar plots daagde mijn zus Ella mij uit om ook deel te nemen. Ik had niet getraind maar slaagde er gelukkig wel in om de tien kilometer te overwinnen. Ik was helemaal verrast toen ik na vijftig minuten lopen de finish haalde. Of ik daags nadien spierpijn had? Een klein beetje…maar de warme chocomelk in het hotel maakte alles goed”, lacht Louis.

Intussen werkt hij ook aan een nieuwe single die we in het voorjaar mogen verwachten. “Ik kan al verklappen dat het iets helemaal anders wordt dan mijn vorige nummers. Het wordt wat meer ‘poppy’ maar uiteraard blijf ik het Vlaams wel trouw. Ook deze keer schrijf ik de tekst zelf. Ik verras de mensen graag en dat zal zeker en vast met de nieuwe single opnieuw gebeuren. ” Onlangs maakte Flion zijn debuut als radiopresentator en hij wil ook die weg verder uitbouwen. “Zingen en presenteren zijn helemaal mijn ding en ik ben blij met alle kansen die ik de laatste tijd krijg”, vertelt een tevreden Louis. Benieuwd wat de toekomst voor hem in petto heeft.

Meer nieuws over:

Louis Flion

Gerelateerde foto's:

Opname De Vlaamse Top 10

Louis Flion - De Panne - 06/04/2016

Happy 2016-shoot

Louis Flion - Antwerpen - 30/11/2015

Fotoshoot Showbizz-Site

Louis Flion - Antwerpen - 30/11/2015

Gerelateerde bio's: