.
News Image

Louis Flion lanceert stevige ambiancehit

Dit hadden we niet meteen van hem verwacht, wat een leuke verrassing!


Hola pola! Hou je vast aan de takken van de bomen voor de nieuwe single van Louis Flion. De stevige beats blazen je meteen van je kruk en het ambiancedeuntje zit voorgoed opgesloten in je hersenpan. Eén ding is zeker: zelfs de paus danst een spontane polonaise op de tonen van Pief Poef Paf!


Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Neen dat is het niet! Het is Louis Flion die je weldra in de hitlijsten ziet. Zijn nieuwste song klinkt gevoelig anders dan zijn muziek voorheen. Stevige beats, catchy refrein en helemaal klaargestoomd om op jongeren en feestvierders los te laten.

Leeftijdgenoten van de 20-jarige zanger trokken regelmatig aan zijn mouw en vroegen hem om eens een stevige feestknaller te lanceren. Hij dacht na, pakte pen en papier, aka zijn laptop, en als snel was een nieuw idee geboren. Maar wat zich vorige week afspeelde op een jeugdfuif in Brugge mag je best een klein mirakel noemen… Flion bracht er in primeur ‘Pief Poef Paf’ en het dak vloog er compleet af. Update: na 6 dagen zijn de herstellingswerken gelukkig afgerond.

Intussen werd het management al door enkele dj’s gecontacteerd die het nummer willen remixen en de komende weken staan zelfs optredens gepland in voetbalstadions.

Het zijn duidelijk hoogdagen voor party people: Vlaanderen is een stomende ambiancehit rijker.

Bekijk hier de clip.

Bio van Louis Flion

Meer Over:

Louis Flion