.
News Image

Louis Flion droomt luidop over toekomst

En die dromen zijn best wel groots maar zeker niet onrealistisch.


Het jaar 2019 sluit binnenkort de deuren en Louis Flion (21) kan terugblikken op een fantastisch jaar. Hij lanceerde zijn eerste party songs die de jeugd luidkeels meebrult, werkt momenteel aan een nieuwe feesthit en praat luidop over zijn toekomstdromen.



Korte broek, kousen met zijn eigen gezicht op en iedereen die door hem steevast begroet wordt met het woord ‘koekoek’… Het lijkt erop dat Louis Flion stap voor stap zijn stempel in showbizzland heeft gezet. Vlaanderens jongste party fenomeen kan dan ook terugblikken op een mooi jaar: hij vond zichzelf en het betere feestpubliek vond hem. Begin maart lanceerde hij zijn eerste stevige knaller ‘Pief Poef Paf’. In enkele maanden tijd groeide de song uit tot een meezinger onder studenten. Ook de opvolger ‘Vol Met Alcohol’ brengt op dit moment elk après-skifeest naar hogere sferen.



“Begin dit jaar ademde ik nieuwe lucht in én werd ik omringd door een nieuw, jong team. Het zijn sapperdikke straffe gasten die allemaal hun diploma Flionologie behaalden. Ze hebben net als ik maar één maatschappelijk doel en dat is Vlaanderen aan het feesten brengen met educatief verantwoorde party songs”, verklaart een nuchtere Louis.



Op dit ogenblik werkt de jonge zanger aan een nieuw nummer die in het voorjaar door de boksen zal knallen. Het gaat allemaal razendsnel en ook over zijn toekomstdromen is Louis openhartig…



“De komende jaren wil ik verder kunnen groeien. Ik ben tenslotte maar een meter vierenzeventig groot. Ook wil ik graag eens op een buitenlands megafestival knallen. En waarom binnen tien jaar niet eens het sportpaleis slopen? Ik heb daarvoor écht goed gereedschap liggen!”, vertelt het rijzende party fenomeen.


Bio van Louis Flion

Meer Over:

Louis Flion