.
Lotte Vanwezemael
donderdag 4 november 2021

Lotte Vanwezemael ontkent hardnekkig gerucht: “stop met die onzin te verspreiden”

Seksuolotte schept duidelijkheid over vieze roddel...

Lotte Vanwezemael heeft op Instagram gereageerd op een hardnekkig gerucht dat over haar de ronde ging. Er werd immers geïnsinueerd dat Seksuolotte de roodharige vrouw was van wie beelden opdoken tijdens een stomende vrijpartij aan het altaar van de kerk in Bree.

“Voor iedereen die denkt dat ik dit ben: de laatste keer dat ik checkte had ik nog steeds tatoeages op mijn rug en heup. Dus stop spreading shit. Thanks”, spreekt de seksuologe klare taal op Instagram.

Aangezien de bewuste vrouw op de beelden volledig naakt was, was het inderdaad erg duidelijk dat het niet om Lotte Vanwezemael kon gaan. Maar een jonge vrouw mét rood haar? Dat kan natuurlijk enkel Seksuolotte zijn, moeten de mensen gedacht hebben.

Ook Lottes manager Kevin Destadsbader reageert in Gazet van Antwerpen over de geruchten. “Lotte heeft haar punt gemaakt. Ze is het niet”, aldus de manager die eraan toevoegt dat Lotte Vanwezemael geen tijd heeft voor uitspattingen nu ze zich volop voorbereidt op haar deelname aan Dancing with the Stars.

Bio van Lotte Vanwezemael

Meer Over:

Lotte Vanwezemael