.
Lotte Vanwezemael
vrijdag 11 februari 2022

Lotte Vanwezemael: “Mijn handen hebben nergens gezeten waar het niet hoorde”

Het voelde niet onwennig aan

'Dancing With The Stars' komt bijna toe aan zijn grote finale, bijna kennen we de grote winnaar van het dansprogramma en de halve finalisten zijn stuk voor stuk dansers met heel veel talent. Tijdens de switch-upweek zagen de makers van het programma nog eens hun uitgelezen kans om twee mensen van hetzelfde geslacht met elkaar te laten dansen. Dat waren Lotte Vanwezemael en Björk.

Lotte had totaal geen moeite om met iemand van hetzelfde geslacht te dansen en was erg blij dat ze met Björk de uitdaging kon aangaan. Onwennig voelde het helemaal niet en bang om elkaar aan te raken was er ook niet. “Ik heb nergens met mijn handen gezeten waar ze niet hoorden. De eerste keer dat ik een lean deed met Björk was dat een beetje raar, maar goed”, lacht ze in Tv Familie.

De jury was minder enthousiast over de dans en Lotte en Björk kregen een strenge beoordeling. “Ik vond hen streng. We kregen de laagste punten en dat is niet fijn. Maar ik probeer het te relativeren. Wij hebben uiteindelijk iets zots gedaan, dat kan je niet vergelijken met andere duo’s.”

Download onze app voor iOS of Android