.
Lotte Vanwezemael
zaterdag 11 december 2021

Lotte Vanwezemael: “hij is heel vlot, en aantrekkelijk!”

Is er een liefdeskoppel in de maak?

Lotte Vanwezemael en Frank Zegels kennen elkaar nog niet zo heel lang, maar er hangt duidelijk chemie in de lucht. En dat is nodig, want Lotte en Frank doen mee aan het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Maar een liefdeskoppel dat zullen ze niet worden. Frank is immers samen met Laura, één van de andere professionele dansers van het programma.

Dansen, dat betekent ook dat er heel wat intimiteit bij hoort. Niet voor iedereen zo van zelfsprekend, ook niet voor een seksuologe. ““Frank is een heel vlotte kerel. En aantrekkelijk. Dan is het niet moeilijk om een vonk te simuleren. Toch is het wennen. Ik ben geen actrice en ik wil de juiste toon vinden. Zomaar een sexy blik opzetten, dat werkt niet”, lacht Lotte in Gazet van Antwerpen.

Lotte lijkt nu alvast een grote kanshebber om het programma te winnen, al is er sterke concurrentie. Denk maar aan Nina Derwael, of meisjesidool Metejoor. “Wat de jury het belangrijkst vindt, weet ik niet. Mijn voordeel is wel dat ik elegant en stoer kan zijn. Ik kan mooie, lange armen maken. Dan komt de ballerina los. Maar de wat ruigere street dancer kan ook. Ik ga niet de hele tijd de sexy Lotte uithangen die iedereen verwacht.”