.
Lotte Vanwezemael
dinsdag 7 februari 2023

Lotte Vanwezemael: “Het zou niet goed zijn voor de sfeer” 

Geen muziek in de slaapkamer voor Lotte 

Er is nog maar weinig dat we niet weten over Lotte Vanwezemael. De seksuologe is altijd heel open wanneer het over haar liefdesleven gaat en soms onthult ze ook wel eens details uit de slaapkamer.

Zo leerden we al uit haar podcast ‘Lotte gaat diep’ dat ze geen muziek in de slaapkamer kan verdragen. In Goesting vertelt ze nog een keertje waarom.

“Het zou me alleen maar afleiden. Ik denk dat ik hypersensitief ben: prikkels komen heel sterk binnen bij mij, dus muziek tijdens de seks zou geen goed idee zijn. Stel je voor dat er dan net een fout nummer voorbij komt. Het zou niet goed zijn voor de sfeer”, lacht ze.

Maar naast onderwerpen als seks, wakkert ze ook de debatten over bodyshaming en digitale belaging aan. Dingen waar ze zelf al slachtoffer van is geweest.

“Tijdens mijn deelname aan ‘Dancing With The Stars’ hadden kijkers commentaar op mijn uiterlijk en doorheen de jaren krijg ik met regelmaat van de klok dickpics toegestuurd. Ik ben altijd iemand geweest met een mening. Wel, nu heb ik een stem om uitspraken te doen in het openbaar, en ik vind dat ik die stem ook moet gebruiken.”

Bio van Lotte Vanwezemael

Meer Over:

Lotte Vanwezemael