.
Lotte Vanwezemael
maandag 20 februari 2023

Lotte Vanwezemael: “Een mens is niet gemaakt om monogaam te zijn” 

Ze is 2 maand samen met haar vriend 

De bekendste seksuologe van dit moment dat moet toch wel Lotte Vanwezemael zijn. In haar podcast ‘Lotte gaat diep’ polst ze naar het seksleven van verschillende BV’s en zelf is ze ook behoorlijk open over alles wat haar relatie en seksleven betreft.

Twee jaar geleden kwam er een einde aan de lange relatie van Lotte, maar ondertussen kan ze weer vertellen dat ze opnieuw gelukkig is met haar nieuwe partner. Ondanks de pijnlijke relatiebreuk gelooft ze dus nog altijd in de liefde.

“Ik weet dat het kan, maar dan moet je er wel blijven aan werken. Max en ik zijn nog maar sinds eind november samen, dus van struikelblokken was er nu nog niet meteen sprake”, klinkt het in Goesting.

Er wordt altijd gezegd dat een mens niet gemaakt is om monogaam te blijven en daar kan Lotte zich wel in vinden. Al denkt ze er zelf niet meteen aan om niet monogaam te blijven aan haar partner.

“Maar ja, Max en ik zijn nog maar twee maanden samen. Wij mensen zijn zulke seksuele wezens, dus bestaat de kans altijd dat je seksueel geprikkeld wordt door anderen. Het is aan mij om te beslissen wat ik met die prikkels doe. Maar voorlopig heb ik mijn handen vol met Max.”

Bio van Lotte Vanwezemael

Meer Over:

Lotte Vanwezemael