.
Elien Ceustermans
maandag 13 juni 2022

Lorenz uit Boer Zkt Vrouw: Ik had dat helemaal niet gedacht

Hij had een klein probleem

Wanneer kandidaten uitgenodigd worden voor een kennismaking met hun boer of boerin in kwestie bij ‘Boer Zkt Vrouw’ moeten die voldoende kledij meenemen voor zeven dagen, voor het geval ze mogen blijven.

Lorenz, die uitverkorene kandidaat van boer Elien was daar niet op voorbereid en had niet gedacht dat hij ver zou geraken in het programma, laat staan het hart zou veroveren van de boerin in kwestie.

“Ik had maar twee onderbroeken en twee T-shirts bij. Ik ben nog naar huis moeten rijden om extra kleren te halen. En ook op ons romantisch weekend had ik niet de juiste kleren bij voor ons chic diner. Ik stond daar met mijn korte broek”, lacht hij in Dag Allemaal.

Het is vooral zijn humor wat hem erg aantrekkelijk maakt, vindt Elien. “Er zit ook veel pit in hem en wat dat betreft zijn wij erg aan elkaar gewaagd. Ik vind het ook superaantrekkelijk dat hij hard kan werken. Maar met de koeien, daar moeit hij zich niet mee.”

Maar ook Lorenz heeft alleen maar mooie woorden voor zijn grote liefde. “Elien is een mooie vrouw en heel sociaal. Alleen jammer dat ze ’s avonds zo vroeg in slaap valt. Om half negen zit zij al te knikkebollen in de zetel.”