.
Loredana
zaterdag 20 mei 2023

Loredana: “Wilde ik dat wel echt doen?”

Ze kreeg een mooi aanbod

Als jong meisje zong Loredana al ontzettend graag. Ze tekende al op vrij jonge leeftijd een contract bij een plantenlabel, toen plots Pat Krimson op haar pad kwam.

“Hij heeft mijn leven veranderd. We werken al samen sinds 2007. Mijn manager vertelde me toen dat hij iemand kende waarmee ik misschien wel wilde samenwerken. Dat bleek Pat te zijn. Eerst was dat schrikken. Pat was bekend, ik was wat onder de indruk. Maar we maakten kennis, het klikte en niet veel later vroeg hij of ik zangeres wilde worden bij 2 Fabiola”, vertelt Loredana in Het Laatste Nieuws.

Op dat moment bestond 2 Fabiola nog uit twee zangeressen. Loredana zong er samen met Viola Furleo of ze zangeres wilde worden.

“Ik heb niet direct ‘ja’ gezegd. Ik moest nadenken. Die dancemuziek wilde ik dat wel? Ik had mezelf meer gezien in de stijl van Celine Dion en Whitney Houston, maar Pat haalde me over en we waren vertrokken.”

Dankzij 2 Fabiola heeft Loredana zich weten ontwikkelen op een podium van een verlegen en onzeker meisje naar iemand die stevig in haar schoenen staat. “Een van mijn eerste optredens was een show voor 20.000 man in de Ethias Arena. ‘Doe maar’, zei Pat. ‘Laat zien wat je kan.’ En het lukte.”

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana