.
Loredana in The Masked Singer
vrijdag 26 augustus 2022

Loredana verbaasd: “Raar dat dat niet gebeurd is”

Het had nochtans veel succes

Volgend jaar is het zover, dan trouwen Loredana en haar Pat Krimson. De twee zijn volop bezig met de voorbereidingen en hebben al heel wat ideetjes en plannen. Ook de dochter van Pat, Troy, zal een belangrijke rol spelen tijdens het huwelijk.

“Troy zal ons bruidsmeisje zijn, maar ze draagt niet graag meisjesachtige jurkjes. Waarschijnlijk zal ze iets kiezen waarin ze goed kan dansen, want Troy is een talent op de dansvloer. Wie weet kan ze ooit meedansen in één van onze videoclips”, bedenkt Loredana zich in Dag Allemaal.

Maar ook de rest van de toekomst ziet er voor het koppel erg mooi uit. Niet alleen privé, maar ook professioneel. En hoewel Troy graag nog een broertje of zusje zou willen, een kinderwens die staat niet op de planning.

“Bij ons zullen er geen kindjes meer volgen. Alles gaat al zo hard professioneel. We zitten een beetje aan het maximum. Het enige wat we nog kunnen wensen is een goeie hit scoren. Jammer genoeg is die niet voortgekomen uit 'Liefde Voor Muziek'. Het was een supersterke editie, met massa’s kijkers. We vinden het raar dat er zo weinig nummers zijn opgepikt.”

Loredana en Pat zijn in ieder geval blij dat Margriet Hermans genomineerd is met Zomerhit met ‘Lekker Blijven Hangen’, een origineel van de 2Fabiola hit ‘She’s after my piano’. “Tof hé. Wij zijn grote fan en hopen dat ze de trofee krijgt. Dan kan ze hem af en toe eens bij ons komen zetten.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana