.
Loredana
donderdag 18 augustus 2022

Loredana opgeschrikt: “Mijn gezicht begint plots te verstijven”

Er werd een tumor ontdekt

Deze zomer staat Loredana samen met Pat Krimson heel vaak op een podium ergens in Vlaanderen. Een hele opluchting voor Loredana dat ze dit kan doen. Want het heeft er even niet goed uitgezien.

Toen er in een lymfeklier in haar hals een tumor werd ontdekt moest ze worden geopereerd. Loredana had heel vaak pijn en had geen zin meer in optreden en zingen. Het ergste is achter de rug, maar ze wordt nog regelmatig opgeschrikt.

“Mijn gezicht kan uit het niets opzwellen of verstijven. Dat is telkens weer schrikken. Ik ga regelmatig naar de osteopaat. Sommige dagen ben ik bang dat het zou terugkomen, maar daar probeer ik zo weinig mogelijk aan te denken. Ik wil vooruit in het leven.”

Loredana geniet weer van het zingen en daar is ze erg blij om. De liefde voor muziek kreeg ze mee van haar ouders.

“Mijn ouders luisterden altijd naar muziek en waren gefascineerd door de showbizz. We luisterden samen naar Elvis Presley. Zij merkten dat ik als klein meisje droomde van een leven in de spotlights en hebben me daarin altijd gesteund.”

Ze is niet alleen haar ouders erg dankbaar, maar ook haar toekomstige man Pat Krimson. “Zonder hem stond ik niet waar ik nu sta. Dat we in dezelfde sector zitten, maakt onze relatie heel sterk. Voor sommige koppels zou het niet lukken o mdag in dag uit samen te zijn, maar wij kunnen elkaar niet missen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana