.
Loredana in The Masked Singer
zaterdag 2 april 2022

Loredana: “Nee dat was geen hint”

Ze hoopt op een grote doorbraak

De finale van ‘The Masked Singer’ was ontzettend spannend. Miss Poes en Ridder waren heel erg aan elkaar gewaagd, maar toch moest Ridder zich tevreden stellen met een tweede plaats. Maar Loredana, die onder het pak verscholen zat, is daar heel erg blij mee.

Heel wat mensen hadden niet kunnen raden dat Loredana onder het masker zat verscholen. En ondanks de vele tips, dachten toch veel mensen dat het Clara Cleymans was. “En die sluier aan mijn pak was ook geen tip. Dat was echt puur toeval. Die sluier is er gekomen om wat meer beweging aan het personage te geven, het pak van Ridder was anders nogal statisch en koel”, verklaart Loredana in Story.

Van ‘The Masked Singer’ naar ‘Liefde Voor Muziek’, want ook daarin is Loredana te zien samen met haar vriend Pat Krimson. “Ik hoop dankzij de programma’s op een grote doorbraak als zangeres. Ik heb me altijd geconcentreerd op 2 Fabiola, maar de bedoeling was om in 2020 solo op te treden. Corona stak daar een stokje voor, maar nu is de moment aangebroken. Ik hoop dat mijn nieuwe single een schot in de roos wordt.”

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana