.
Loredana
zondag 22 januari 2023

Loredana mag niet naar Eurosong

“Meer respect van de vakjury verwacht”

Ook Loredana nam deel aan de preselecties voor Eurosong 2023. Net als ‘The Starlings’ hoopte ze toch om ons land te mogen verdedigen maar het mocht niet zijn.

“Dit kwam hard binnen”, klink het bij Loredana, die zesde eindigde op zeven deelnemers. ‘Vooral de ontgoocheling in de vakjury is groot binnen ons team”, aldus Loredana aan TV Familie.

Ook Pat Krimson, haar partner en producer heeft het moeilijk met de beslissing. “We hadden misschien wel gehoopt, maar nooit echt verwacht om te winnen”, zegt hij. “Ik had wel wat meer respect van de vakjury verwacht. Als ik zie hoe Loredana gezongen heeft en hoe goed haar act in mekaar zat, vind ik het zeer onterecht”, vertelt hij aan TV Familie.

Toch vinden ook zij dat Gustaph zeker een verdiende winnaar is. Hijzelf is compleet verrast en dat was ook aan zijn gezicht te zien.

Hij had uiteindelijk maar één doel: met zijn song, die over zelfaanvaarding gaat, wil hij het leven of meerbepaald zijn leven vieren. Hij is alvast van plan om er daar een stevig feestje van te maken.

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana