.
Loredana
woensdag 3 augustus 2022

Loredana let op: “Daar ben ik heel strikt in”

Hij doet het voor in de sfeer te komen

De zomer van Loredana, zangeres bij 2 Fabiola, is goed gevuld. Ze hebben heel wat optredens te doen tijdens de zomermaanden en ze lanceerden zopas een nieuwe single. Het wordt dus een zomer waarin ze vooral heel hard moeten werken, maar waar er ook plaats is om te genieten.

Maar dat zal dan wel zonder cocktails zijn. “Ik ben allergisch voor heel wat zaken”, begint Loredana in Dag Allemaal. “Van druiven, zwarte bessen, kiwi en ananas raakt mijn keel geïrriteerd. Dan zwelt mijn tong op en begin ik te kuchen. Ik heb altijd anti-allergiepillen bij me voor als ik per ongeluk zo’n vrucht opeet.”

Loredana kan wel genieten van een cocktail, en dan vooral bij warm weer of in het buitenland. “Maar als ik op het podium sta, drink ik niet. Ik ben daar strikt in. Pat Krimson durft een paar pintjes te drinken om in de sfeer te komen. Maar ik ben een echte danser on stage, ik zou na een paar pirouettes van het podium vallen.”

Gelukkig voor Loredana is dat nog nooit gebeurd. Maar ze is wel al eens heel zat geweest, toen ze met Pat mojito’s ging drinken op het strand.

“We kregen een groot glas en wij maar drinken, zonder iets te voelen. Tot ik probeerde op te staan. Ik kon letterlijk niet meer rechtstaan.”

Download onze app voor Android of iOS