.
Loredana
vrijdag 29 april 2022

Loredana: “Kan moeilijk afscheid nemen”

Dit is de zwakke plek van Loredana

De Limburgse Loredana is zangeres bij 2 Fabiola, de groep onder leiding van haar partner Pat Krimson. Onlangs nam ze deel aan 'The Masked Singer' op VTM, waar ze het tot de finale schopte en als tweede eindigde. Voor een veiling ten voordele van SOS Kinderdorpen en de oorlog in Oekraïne dook ze in haar kleerkast en schenkt een van haar podiumoutfits weg. Dat is best moelijk voor haar, geeft ze toe in een interview met Billie, een weekendbijlage van Gazet van Antwerpen.

“Ik droeg de outfit slechts één keer in het Sportpaleis, tijdens een optreden voor 'Back to the 90s'. Het werd speciaal voor mij ontworpen door Dirk Vervoort”, vertelt ze daarover.

“Omdat het zulke unieke stukken zijn, heb ik al mijn podiumoutfits nog. Het is zonde om ze weg te gooien, maar ze hangen ook maar gewoon in mijn kast. Voor een goed doel wilde ik er van eentje wel afstand doen”, geeft ze toe.

Ze is in haar privéleven ook wel bezig met het aspect duurzaamheid. “Ik hou geregeld grote schoonmaak in mijn dagdagelijkse kleerkast om dan weg te geven aan vriendinnen of Spullenhulp. Het stuk dat ik nu aan de veiling schenk, is one-of-a-kind. Het is extravagant, maar dat is nu eenmaal 2 Fabiola.”

“Van de outfits die ik op het podium draag, kan ik moeilijk afscheid nemen omdat aan elk stuk een unieke herinnering vast hangt”, besluit ze.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana